ΦΟΡΜΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ HONEYWELL OVERALL MUTEX2 CAT3 TYPE 5&6

Κατασκευαστής: HONEYWELL
Διαδεσιμότητα: Παράδοση σε 1-3 ημέρες
Βάρος προϊόντος: 240G
11,00 €
Καθαρή τιμή προ ΦΠΑ:  8,87 €
Μέγεθος
Η γκάμα προϊόντων Mutex 2 είναι μια γκάμα από φόρμες προστασίας μίας χρήσης,  τύπου 5 & 6 που παρέχουν προστασία από βιολογικούς παράγοντες.
Χωρίς σιλικόνη και λατέξ, η σειρά Mutex είναι κατασκευασμένη από ένα αναπνέον, αντιστατικό υλικό για εξαιρετική αντοχή στα υγρά σταγονίδια.
Πλήρης με κουκούλα,ελαστική πλάτη και καρπούς, το Mutex 2 προσφέρει εξαιρετική εφαρμογή και παραμένει απεριόριστο και άνετο. Αποτελείται από αδιάβροχη, πολυστρωματική μεμβράνη, παρέχει εξαιρετική ταχύτητα αναπνοής και μετάδοσης υδρατμών.
Ιδανική για χρήση σε εφαρμογές όπως καθαρισμό δωματίων, αγροτικές εργασίες και επαγγέλματα υγειονομικής περίθαλψης, όπου δεν απαιτείται αποστειρωμένη ενδυμασία.

Οι ολόσωμες φόρμες Honeywell είναι ολόσωμες φόρμες τύπου 5/6 που έχουν σχεδιαστεί για να προστατεύουν καλά από νερό, υγρά, σωματίδια, χημικά και βιολογικούς κινδύνους. 
Ταιριάζουν καλύτερα στις βιομηχανικές εφαρμογές υψηλότερου κινδύνου, ιδιαίτερα σε αυτές που εκτίθενται σε υγρούς κινδύνους.
Οι ολόσωμες φόρμες μπορούν να αντισταθούν: Υγρά Σωματίδια Αερολύματα Τζετ πλυντήριο Ελαφρύ σπρέι Σωματίδια Χημικά Βιολογικοί παράγοντες Πού μπορώ να χρησιμοποιήσω τις φόρμες Honeywell Mutex 2;
 
Οι φόρμες 4180002 Mutex 2 είναι πιστοποιημένες σε μια σειρά διαφορετικών πιστοποιήσεων:
  • EN 13982: Type 5 - Dry Particle Protection
  • EN 13034: Type 6 - Reduce Light Spray
  • EN 14126: Determines the in-plane compressive properties of fibre-reinforced plastic composites
  • EN 1149: Protection Against Static
  • EN 1073-2: Protection Against Radioactive Particles