0.00
ΚΙΤ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΟΞΥΤΗΤΑΣ ΧΥΜΟΥ ΕΣΠΕΡΙΔΟΕΙΔΩΝ
Η μέτρηση της ογκομετρούμενης οξύτητας χυμού εσπεριδοειδών μας παρέχει μια ένδειξη για την εκτίμηση της ποιότητας του.
Το κύριο οξύ των εσπεριδοειδών είναι το κιτρικό οξύ και η ολική ογκομετρούμενη οξύτητα εκφράζεται σε γραμμάρια κιτρικού οξέος ανά 100 ml χυμού (% W/V).
Οξύτητες φυσικών χυμών :Πορτοκάλια,μανταρίνια:0,7-2%w/v
Λεμόνια:5,5% w/v το ελάχιστο
Συνδεθείτε εύκολα με τον λογαριασμό σας στα παρακάτω Social Networks
© Copyright 2013 by SuperGarden.gr