ΠΑΓΙΔΑ ΓΙΑ ΜΥΓΕΣ NATURAL SWISSINO CONTROL OUTDOOR FLY TRAP

Κατασκευαστής: SWISSINNO
Διαδεσιμότητα: Παράδοση σε 1-3 ημέρες
Βάρος προϊόντος: 150G
9,90 €
Καθαρή τιμή προ ΦΠΑ:  7,98 €


ΠΑΓΙΔΕΥΕΙ τις μύγες με φυσικό έλεγχο

Επωφεληθείτε από τα πλεονεκτήματα της Fly Trap: Η Fly Trap χρησιμοποιεί φυσικό δόλωμα - χωρίς τοξικές χημικές ουσίες.

Το φυσικό ελκυστικό προσελκύει αποτελεσματικά τις μύγες
Αυτή η φιλική προς το περιβάλλον παγίδα μύγας με φυσικό δόλωμα προσελκύει μύγες αλλά απωθεί τις μέλισσες προκειμένου να ανταποκρίνεται στην προστασία των αρχών των ειδών. 
Το δόλωμα είναι μη τοξικό: προσελκύει μόνο μύγες και σκοτώνονται από πνιγμό στο νερό στην παγίδα.
Οι εξωτερικοί χώροι μπορούν να απαλλαγούν από ενοχλητικές μύγες χωρίς να προκαλούν βλάβη σε σημαντικά ωφέλιμα έντομα. Η παγίδα πετά και καθαρίστε τους εξωτερικούς χώρους σας, όπως κήπους, βεράντες, οροφές και μπαλκόνια. Απλές οδηγίες Ανοίξτε το πακέτο του δολώματος NATURAL CONTROL και τοποθετήστε το δόλωμα στην παγίδα. Ρίχνουμε νερό στην παγίδα μέχρι τη χαραγμένη στάθμη και ανακατεύουμε καλά.
Το δόλωμα παράγει ένα ελκυστικό για το 70% των κοινών ειδών μύγας. Τοποθετήστε την παγίδα σε ασφαλές, ήρεμο και ηλιόλουστο μέρος περίπου 5 έως 10 μέτρα από την περιοχή που θέλετε να προστατέψετε.
Στερεώστε το στο έδαφος ή κρεμάστε το από ένα δέντρο χρησιμοποιώντας τη συρματόσχοινο που παρέχεται. Καθώς γεμίζει η παγίδα, προσθέστε νερό για να κρατήσετε τις νεκρές μύγες καλυμμένες. Όταν η παγίδα είναι γεμάτη, ή τουλάχιστον κάθε 3 εβδομάδες,
αδειάστε την, ξεπλύνετε και αντικαταστήστε το δόλωμα.
Εάν ο ρυθμός αλίευσης φαίνεται χαμηλός, μετακινήστε την παγίδα σε άλλη τοποθεσία.
Για καλύτερα αποτελέσματα περιβάλλετε το σπίτι με έναν αριθμό παγίδων τοποθετημένων 3 έως 10 μέτρων μακριά από το κτίριο.

Παρέχεται πλήρης με ένα φακελάκι ειδικό δόλωμα που είναι ακαταμάχητο.

Το δόλωμα αναμιγνύεται με νερό  και προσελκύει μύγες στην παγίδα όπου πνίγονται στο νερό.

Σχεδιασμένο για να κρέμεται από δέντρα, φράχτες ή στύλους (περιλαμβάνεται γραβάτα) και μπορεί επίσης να τοποθετηθεί στο έδαφος.

Δεν πιάνει τις μέλισσες: ένα ειδικό συστατικό του δολώματος απωθεί τις μέλισσες και τις εμποδίζει να εισέλθουν στην παγίδα (συμμόρφωση με τις αρχές «προστασίας των ειδών»).