ΣΕΤ ΕΝΤΟΜΟΚΤΟΝΟ DOBOL MICROCYP 100cc + ΨΕΚΑΣΤΗΡΑΚΙ ΙΤΑΛΙΑΣ 1L

Διαδεσιμότητα: Παράδοση σε 1-3 ημέρες
Βάρος προϊόντος: 240G
13,90 €
Καθαρή τιμή προ ΦΠΑ:  12,30 €

- Εντομοκτόνο φάρμακο υγειονομικής σημασίας, Dobol Microcyp 100cc με τεχνολογία Μικροκάψουλας (CS).  Ιδανικό για την απεντόμωση του χώρου σας. Με μεγάλη διάρκεια δράσης. Ιδανικό για το κουνούπι τίγρης. Εντομοκτόνο - ακαρεοκτόνο σκεύασμα επαφής και στομάχου. Προορίζεται για την καταπολέμηση ιπτάμενων και βαδιστικών εντόμων, ακάρεων και άλλων αρθροπόδων.Δραστική Ουσία: Cypermethrin 9%

- Solare 100 ψεκαστηράκι προπίεσης 1 lt

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Τρόπος Εφαρμογής:Καθολικός ψεκασμός των επιφανειών με ψεκαστήρες χαμηλής πίεσης. Ψεκάστε σε τοίχους, πατώματα, πίσω από ντουλάπια κλπ, και γενικά σε όλα τα σημεία που συχνάζουν τα έντομα. Ψεκάστε κατευθυνόμενα και με ακρίβεια σε σχισμές και χαραμάδες. Χρησιμοποιείται σε πορώδεις και μη πορώδεις επιφάνειες. Εφαρμόζεται σε εσωτερικούς και εξωτερικούς κατοικημένους χώρους, Ψεκάζονται: βιομηχανικοί χώροι, πτηνοτροφεία, κτηνοτροφεία, σημεία συλλογής απορριμμάτων, μέσα μαζικής μεταφοράς, χώροι πρασίνου, χώροι παραγωγής, επεξεργασίας, τυποποίησης και αποθήκευσης τροφίμων. Κενά σιλοφόρα οχήματα μεταφοράς τροφίμων (σιτηρών και προϊόντων επεξεργασίας τους). 

  1. Η νέα και βελτιωμένη τεχνολογία της Kwizda ξανά στα χέρια του επαγγελματία!
  2. Ιδανικό για το κουνούπι τίγρης.
  3. Μικροκάψουλα της Kwizda = Μεγάλη διάρκεια δράσης.
  4. Η μικροκάψουλα της Kwizda αποδεσμεύει σταδιακά στην επιφάνεια εφαρμογής την εντομοκτόνο ουσία.
  5. Άχρωμο, άοσμο και πολύ φιλικό προς τον άνθρωπα και τα ζώα.

ΠΕΔΙΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Μέσα και γύρω από κατοικημένους χώρους και κτίρια, κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις, πτηνοτροφεία, δημόσια κτίρια, μέσα μαζικής μεταφοράς, βιομηχανίες επεξεργασίας τροφίμων αλλά απουσία τροφίμων. Κενά σιλοφόρα οχήματα μεταφοράς σιτηρών.

ΣΤΟΧΟΙ-ΔΟΣΕΙΣ

Κουνούπια - 100 ml σκευάσματος/20 Lt νερού/400 m2 επιφάνειας

Κατσαρίδες - 100 ml σκευάσματος/20 Lt νερού/400 m2 επιφάνειας

Λοιπά ιπτάμενα και βαδιστικά έντομα - 100 ml σκευάσματος/4 Lt νερού/80 m2 επιφάνειας

Αράχνες, κρότωνες και ακάρεα : ακάρεα οικιακής σκόνης (Dermatophagoides pteronyssinus), κόκκινο ακάρι των πουλερικών (Dermatonyssus gallinae) - 100 ml σκευάσματος/4 Lt νερού/80 m2 επιφάνειας

ΧΡΟΝΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Όλη τη διάρκεια του έτους.

Χρησιμοποιείτε τα βιοκτόνα προϊόντα με ασφαλή τρόπο.

Διαβάζετε πάντα την ετικέτα και τις πληροφορίες σχετικά με το προϊόν πριν από κάθε χρήση.

Προσοχή!

Η χρήση των βιοκτόνων προϊόντων πρέπει να γίνεται σύμφωνα με τις οδηγίες της ετικέτας. Τα στοιχεία που αναφέρονται στην ιστοσελίδα έχουν ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν υποκαθιστούν σε καμία περίπτωση τις αναγραφόμενες, επί της ετικέτας, οδηγίες χρήσεως.