Η ιστοσελίδα μας διέπεται σε συμφωνία με τη Γενική Ρύθμιση Προστασίας Δεδομένων (τη “GDPR”), (Ρύθμιση (Ε.Ε.) 2016/679). Η χρήση της ιστοσελίδας και των υπηρεσιών πού παρέχονται στον επισκέπτη προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη συμφωνία σας με την Πολιτική Απορρήτου της παρούσας ιστοσελίδας.

Προστασία προσωπικών δεδομένων

Συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα, μόνο όταν είναι απολύτως απαραίτητο. Δεν πρόκειται ποτέ να πουλήσουμε, να ενοικιάσουμε, να διανείμουμε, ή να δημοσιοποιήσουμε με οποιονδήποτε τρόπο, τα προσωπικά σας δεδομένα. Εάν είστε κάτω των 16 ετών, ΠΡΕΠΕΙ να έχετε τη συγκατάθεση των γονέων σας πριν κάνετε χρήση των υπηρεσιών του  παρόντος ιστότοπου.

Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη / χρήστη του Δικτυακού μας τόπου διέπεται από τους όρους της παρούσας και τις σχετικές διατάξεις τόσο του Ελληνικού Δικαίου ( Ν. 2472 / 1997, Π.δ. 207 / 1998. Π.δ. 79 / 2000 και αρ. 8 Ν. 2819 / 2000 ), όσο και του Ευρωπαικού Δικαίου ( Οδ. 95/46/ΕΚ και Οδ. 97/66/ΕΚ και Ρύθμιση (Ε.Ε.) 2016/679 ). Τα προσωπικά στοιχεία που συλλέγει ο Δικτυακός μας τόπος είναι τα ακόλουθα:

Yποχρεωτικά

 • Προβαλλόμενο όνομα χρήστη (Ψευδώνυμο)
 • Password
 • Ε-Mail
 • Ονοματεπώνυμο χρήστη
 • Διεύθυνση (ΤΚ/Πόλη/Χώρα/Νομός)

Προαιρετικά

 • Στοιχεία τιμολόγησης (σε περίπτωση έκδοσης τιμολογίου)
 • Τίτλος
 • Πατρώνυμο
 • Τηλέφωνο
 • Κινητό
 • Φαξ

Τα στοιχεία αυτά ουδέποτε γνωστοποιούνται σε τρίτους, αλλά διαφυλάσσεται ο προσωπικός τους χαρακτήρας.

Η supergarden.gr τηρεί το απόρρητο όλων των συναλλαγών στο ηλεκτρονικό της κατάστημα. Μόνο εξουσιοδοτημένα άτομα της επιχείρησής μας έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες των συναλλαγών ειδικά για τη διεκπεραίωση των παραγγελιών.

Ο Δικτυακός μας τόπος διατηρεί αρχεία με τα στοιχεία αυτά αποκλειστικά για λόγους επικοινωνίας, στατιστικούς και βελτίωσης των παρεχομένων υπηρεσιών του. Σε κάθε περίπτωση πάντως ο χρήστης / επισκέπτης του Δικτυακού μας τόπου έχει τη δυνατότητα αφού επικοινωνήσει με το αρμόδιο τμήμα και διαπιστώσει την ύπαρξη προσωπικού του αρχείου να ζητήσει τη διαγραφή, διόρθωση ή αλλαγή του. Ανήλικοι έχουν πρόσβαση στο Δικτυακό μας τόπο μόνο με τη συγκατάθεση των γονέων / κηδεμόνων τους και δεν υποχρεούνται να γνωστοποιήσουν τα προσωπικά τους στοιχεία.  

Ο Δικτυακός μας τόπος, για να μπορεί να βελτιώνει διαρκώς την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχει στον καταναλωτή, χρησιμοποιεί την υπηρεσία Skroutz Analytics. Μέσω της υπηρεσίας αυτής, κοινοποιούνται ανώνυμα στατιστικά χρήσης στο Skroutz.gr, ενώ τα δεδομένα που λαμβάνονται από την εταιρία μας μέσω αυτής της υπηρεσίας καλύπτονται από την πολιτική απορρήτου καθώς και την πολιτική cookies του Skroutz.gr.

Διαγραφή λογαριασμού και φορητότητα προσωπικών δεδομένων

Μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή να διαγράψετε τον λογαριασμό σας και συνεπώς τα προσωπικά σας δεδομένα όπως επίσης και να εξάγετε τα δεδομένα σας (σε αρχείο μορφής CSV και XLS) χρησιμοποιώντας τη σχετική λειτουργικότητα που παρέχεται στο προφίλ σας.